1

MOUNTAIN AND PLAINS (MPIAF) AND WESTERN (WIAF) INTERGOVERNMENTAL AUDIT FORUMS WEBINAR

## Artificial Intelligence in Government: Practical First Steps

Thursday, May 22, 2025

11am-1pm PDT | 12-2 pm MDT | 2-4 pm EDT

## MEETING AGENDA

<u>11:00 – 11:05 AM PDT</u> <u>12:00-12:05 PM MDT</u> 5 minutes	<u>Welcome to the Webinar &amp; Introductions</u> Jungjin Park, Executive Director, Mountain and Plains and Western Intergovernmental Audit Forums, U.S. Government Accountability Office (U.S. GAO) Mark de la Rosa, Chair, WIAF, and Director of Audits, City and County of San Francisco, California Patty Lentini, Chair, MPIAF, and Assistant Director, Field Office Operations, U.S. GAO
<u>11:05-11:45 AM PDT</u> <u>12:05-12:45 AM MDT</u> 40 minutes	<b>Building an AI Accountability Framework and for the Federal Government and Beyond</b> <b>Steve Sanford</b> , Managing Director, Strategic Planning and External Liaison, and Co-Chair, AI Council, U.S. GAO <b>Beth Killoran</b> , Chief Information Officer, and Co-Chair, AI Council, U.S. GAO <b>Moderator: Mark de la Rosa</b> , Chair, WIAF, and Director of Audits, City and County of San Francisco
11:45 – 12:00 PM PDT	AI: Redefining Risk. Operations, and Reimagining Government

11:45 – 12:00 PM PDTAI: Redefining Risk, Operations, and Reimagining Government12:45-1:00 PM MDTKhaled Tawfik, Chief Information Officer, City of San Jose, California20 minutesModerator: Joe Rois, Auditor, City of San Jose, California

## 12:00-12:05 PM PDT 1:00-1:05 PM MDT Break (5 minutes)

<u>12:05 – 12:25 PM PDT</u> <u>1:05 – 1:25 PM MDT</u> 20 minutes	<u>Auditing AI Governance and Risk Management</u> <i>Peter Ulrich,</i> Information Systems Audit Manager, Denver Auditor's Office, City and County of Denver, Colorado
20 minutes	Moderator: Joe Rois, Auditor, City of San Jose, California
<u> 12:25 – 1:00 PM PDT</u>	Q&A Discussion and Concluding Remarks
1:25 – 2:00 PM MDT	Moderators: Mark de la Rosa, Jose Rois, and Jungjin Park
35 minutes	