

1

New England Intergovernmental Audit Forum's (NEIAF) 2025 Virtual Spring Webinar

Exploring Artificial Intelligence and Government Auditing

Wednesday, May 21, 2025

10:45am – 3:45pm Eastern Time

AGENDA

<u>11:00 – 11:10 AM</u> 10 minutes <u>11:10 AM – 12:00 PM</u> 50 minutes	Welcome to the WebinarEmily Pedersen, Chairperson, New England Intergovernmental Audit ForumDirector, Internal Special Audit Unit, Massachusetts Office of the Inspector GeneralRecent History of Federal Agencies' Implementation of Al RequirementsJessica Steele, Assistant Director, Information Technology and Cybersecurity, U.S. GAOParis Hall, Senior Analyst, Information Technology and Cybersecurity, U.S. GAOModerator: Christine Young, Director of Audits, New Hampshire Office of Legislative BudgetAssistant
12:00 AM – 12:45 PM	Lunch Break (45 minutes)
<u>12:45 – 1:35 PM</u> 50 minutes	Applied AI: Streamlining Governmental Operations and Enhancing Efficiency Welling LaGrone – Vice President, Triverus Consulting Moderator: Malé Kamya, Chief Financial Officer, Massachusetts Department of Environmental Protection
1:35 – 1:45 PM	Break (10 minutes)
<u>1:45 – 2:35 PM</u> 50 minutes	<u>The Future of Government Services in Boston with AI + Machine Learning</u> Santiago Garces, Chief Information Officer, City of Boston Michael Lawrence Evans, Director of Emerging Technology, City of Boston Michael Huang, Productivity Product Manager, City of Boston Moderator: Vincent Filippa, Deputy State Auditor, Connecticut Auditors of Public Accounts
2:35 – 2:45 PM	Break (10 minutes)
<u>2:45 – 3:35 PM</u> 50 minutes	<u>The Intersection Between GenAI and Analytics for Public Sector Agencies</u> Cat Day, General Counsel, Texas State Auditor's Office Jo Dale Guzman, Director of Strategy and Operations, Texas State Auditor's Office Moderator: Benjamin Howe, Audit Manager, U.S. Department of Veterans Affairs Office of Inspector General



New England Intergovernmental Audit Forum's (NEIAF) 2025 Virtual Spring Webinar

Exploring Artificial Intelligence and Government Auditing

Wednesday, May 21, 2025

10:45am – 3:45pm Eastern Time

<u>3:35 – 3:40 PM</u> 5 minutes <u>Closing</u> *Emily Pedersen*, Chairperson, New England Intergovernmental Audit Forum

Speakers and presenters are subject to change.